За Мен


bio

Автобиография

Името ми е Станимир Георгиев, като във виртуалното пространство може да ме срещнете под псевдоним get_peace (пр. анг. Стани_Мир) :} Може да ме последвате в социалните мрежи, чрез социалните иконки, горе в менюто на сайта.

Роден съм през не толкова далечната 1984 г. и от тогава мисията ми е да вървя напред, за да разкривам пътя на тези, които са зад мен :). Израстнал съм в малкото китно градче на розите в централна България, Казанлък! Към момента пребивавам в малко по-голямото градче – Пловдив.

От приблизително 2005-2006 година се занимавам по-усилено в сферата на информационните технологии. Предимно практикувам Уеб и Графичен дизайн, Администрация и поддръжка.

Уеб-администраторската си кариера започнах по това време като модератор, а след това и администратор в локален форум, в който заедно с колегите отговаряхме за администрирането на съдържанието и актуализирането му. С течение на времето той претърпя доста промени – от локален, стана глобален, смени няколко сървъра и домейна и в крайна сметка… настъпи и неговият сетен дъх!

Покрай администрирането на този и още няколко сайта от този тип, започнах да мигрирам към други по-легални системи за уеб-админситриране. Със задоволителни познания на няколко уеб-програмни езика, стартирах няколко тестови проекта с помоща на CMS системи като WordPress, Mambo, Joomla, Magento.

През 2011-та година се преместих в културната столица на България – Пловдив и започнах работа по специалността си като Social Media Marketing Manager и Web Master, като професионалните ми задължения включваха развитие, поддръжка и управление на социалните профили на фирмата и администрация на уеб сайта.

През следващите 4 години развих таланта и амбициите си, като междувременно от служител се ориентирах към фрийленсър със собствени клиенти, проекти и партньори, с които правим живота на клиентите ни по-лесен. От края на 2014-та година работя самостоятелно като координирам работата и задълженията си с колегите от единствения по рода си творчески комплекс в България – „Incubator

Завършени курсове: 

 Притежател съм на сертификат за :„Оператор на компютър“ с проведен курс от  БГЦПО – Стара Загора! (Завършен с отличие)

Сертификат за: “проектиране, изграждане и поддръжка на уеб-страници. WEB Design, PHP, MySQL – full edition /теория и практика/” см проведена специализирана програма от „КЕЙМБРИДЖ – ЦЕНТЪР ЗА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ И КУЛТУРА – гр. Пловдив”! (Успешно издържан тест)

Посещения на обучения и семинари:

Умения и компетенции:

Топ умения /Linkedin/

Топ умения /Linkedin/

 Допълнителни

Допълнителни умения /Linkedin/

Допълнителни умения /Linkedin/

Конкурси и награди:

Social Me – Конкурс за креативна снимка на логото им – Юни 2011 – Инфо тук

ББС Кеййбъл & Kazanlak.com – Конкурс за най- атрактивна лятна снимка – Ноември 2011 – Инфо тук

Mix Media – Конкурс за Wallpaper – Юли 2012 – Инфо тук

Благодаря ви за вниманието и отделеното време!

Stanimir Georgiev a.k.a. Get_Peace

(последен ъпдейт: 26-03-2015)