Моята 2010 във Фейсбук статуси (by get_peace)


fblТова е моята 2010 година, в креативни, мои, авторски статуси, които съм си цвъкал от време на време! Засъжаление през септември 2010 старият ми ФБ профил беше блокиран и долните статуси са само от новия (периода 01.10.2010 – 31.12.2010). При което много други такива, си останаха само в историята на Фейсбук засега :( Подреждането е от последният, към първият :)

С едната си ръка разглеждам снимките ви, а с другата си мисля за вас! За да ви държа в течение… ще “LIKE” -вам тези, на които съм се спрял! :Д

Пия 1 водка на бара… тамън ме хване и след 30 секунди ми минава! Поръчвам си още една… тамаън си помисля че съм се напил, тя ме пусне! Викам “А”! Гледам на шишето пише “DEMO”

Дали е прекалено светло за това време на денонощието…. или това е резултат на разширените ми зеници :Д

Събудих се тази сутрин, на обяд и осъзнах че още спя! Погледнах към ъгъла на кръглата ми стая и видях, че Дядо Коледа ми е донесъл нищо! Чувствам се изпълнен с… празнота!

Сега ако ми се бъгне и фейсбука, ще вляза да се изкъпя най-накрая :D

Няма Скайп… интернет нали има! Дори и той да спре… няма да се плашите, свалил съм си го на дискове :D Viva La Pirates!

Зъ мен е чест да съм “селяк”, не е лесно да си кът мене ТЪП!
2 ракии и един коняк, праят мъ безсмъртен и се форся кът джуган на селски път!

“Ти нямаш вина, тя е в мен!” Каза Снежанка и наметна белият си кожух върху голото си тяло, криейки визитката ми във вътрешният си джоб! Отиде до камината и вдигна дебелият старец, който току що се беше сгромулясъл от комина! Кървясалите му очи и озлобеното му изражение ми подсказваха, че няма нужда да питам дали ще си получа коледният подарък тази година! Апък и… вече нямах нужда от изкуствена вагина!

(следващите две са от времето когато онзи нелеп спам разпространяваше някои от приятелите ни да ни прати тайно дадено число, и ние да публикуваме на статуса си това което мислим за него + казаното от него число, за да знае че е за него!) ->

79 потопих предният си статус в ирония и го залепих на стената си, като се надявах да остане последеното нещо, което ме обвързва с тази нелепа Фейсбук тъпия! Но заради тебе си струва да “лепна” този, върху него и да ти покажа, че си човек който заслужава компромиси!

246 е мила, интелигентна, красива, скромна, съпричастна, духовита, талантлива… Но, не съществува! :D

Истинската жена, е като образцовата къща! Малцина имат превилегията да посъдят семе в градинaта и. А само най-добрите, биват допускани до задният двор!

Каква е разликата между, истински приятел, приятел във Фейсбук и Феисбук-приятел? Че, истинските ми приятели ме вдъхновяват да си пиша статуси! Приятелите ми във Фейсбук ги харесват! А останалите, са ми просто Фейсбук-приятели! :}

По това време на нощта, фейсбука ми е толкова празен, че мога да се изпикая на стената си, без никои да ме видии (chuckle) :D

smells like a seen ferret :D

Любовта ми към тебе избледнява, като петното на килима, което бе родено от същата любов!

Всеки стон от страст, който се е откъсвал от гласните ти струни, докато си била някога с някой… ще бъде заглушен от писъците които ги раздират, докато си с мен!

Ако по някога, някой, нещо науми си и никой с него не се съгласи, все някъде, някой пак за същото нещо ще си мисли и ще се чувства неразбран може би… но ако някога, някъде, те срещнат се и споделят си свойте мисли, изправени един пред друг очи в очи… Тогава мислите престават да са просто мисли и превръщат се в сбъднати мечти!

Днес е Събота? Стоите на бара и събличате с поглед всяко момиче, попаднало в полезрението ви, докато се чудите какво да си поръчате? Край на мъчителното мислене! Поръчайте си новият коктейл “Облак с Гинко Билоба” за оросяване на мозъка! “Облак” – Засенчва всяка селска звезда в дискотеката! Дори по интелект!

Ако тази вечер не ми се обадят по телефона, че съм наследник на някой милиардер на легло или не ми почука на вратат някоя ентусиазирана девойка, която да ме обсипе с неприлични предложения… утре се пребирам в кз!!!

Имам над 9000 вкусови рецептора на езикът си, като всеки един от тях трепне в очакване да усети вкусът на кожата ти! (Коментар към ФБ приятелка)

В тялото ми има повече от 639 мускула и мога дате накарам да крещиш, докато използвам само с един от тях! (Коментар към ФБ приятелка)

Ами да… замислете се… защо не някоя друга букса, ами тоно универсалната (USB) е с такъв сатанински знак. За да може дяволът да прилага мониторинг на всякакъв вид информация които трансверираме! Когато използвате USB wireless приемник, интернет трафика ви минава през ада… ето защо, с него връзката ви пада! :D (Във връзка с тази информация:  Секта заклейми USB-то)

ПЪЛНА ТЪПНЯ! И колкото и да е пълна… ще намериш толкова забавления в нея, колкото и витамини в едно лайно! а.к.а ПЪЛНА ШИТНЯ!

Хеййй… ти не си ли онази…. срещал съм те някъде… Мисля, че веднъж се яви в един от мокрите ми сънища, като вълшебна фея! Изпълняваш ли още желания!

След целият този опит в интимният си живот научих че, “Ако момичето с което спия, ми се струва прекалено хубаво за да е истинско… то най-вероятно скоро ще се събудя!”

Кожата на ръцете ми е невероятно суха… главната роля за този ефект се дължала, на средният и безименният ми пръст, за които е препоръчително, периодично да се втриват в горната стена на предварително стимулирано женско влагалище, докато показалецът и кутрето ми се спускат по вертикалата на срамните устни!

Ами… причината да не отида цяла седмица на работа е че…. че…. хмммм… ами че, биологичният ми календар е спрял и вече 5 дена си мисля че, е Неделя!

Прекарваме 30% от живота си докато спим , от които 25% сънуваме. 8% от сънищата ни са еротични, половината от които завършваме с оргазъм! На момичетата които четейки тази статистика, стигат до извода че изостават от нея по една или друга причина… предлагам ефикасни методи за наваксване, чрез съответната сънна терапия!

Съществуват 3 степени, определящти възходящото интелектуално развитие в еволюцията на човешкият вид, през XXI- ви век! -Умен човек, -Гений, -Аз!

Понякога, живота смърди! Понякога, се чувстваш като лайно! Понякога, когато отвориш очи виждаш пред себе си само задници! Затваряш ги отново, с надеждата когато ги отвориш пак, да си сред такива като теб! Може всички да сте лайна… но поне ще плувате във свои води! В такива моменти си казваш… “Дам… светът е кенеф”

мога да “мина” през нея… но само вървейки по пътя си към теб!

Преди, всеки ден ми беше събота вечер… сега, събота вечер ми е като всеки ден!

Понеже искам да съм прав, в твърдението че ще си легна… сега си лягам за да си остана прав!

Смърка макарони с надеждата да увеличи мозъчните си гънки!

Мразим бело бе бате… и черно мразим… дайте ни И.Т. (за техника става въпрос)

Може би си правила толкова добър секс, за които съжаляваш че едва ли ще се повтори. А може би си правила и толкова лош секс, че съжаляваш че си си го позволила. Но има секс за който никога няма да съжаляваш… секс с мен!

Не изричай “псувни”, които половите ти органи немогат да понесат и не показвай жестове, които по-скоро ще те раздразнят, отколкото задоволят :D

Седмица посветена на другари по чашка! Ако имаш другари, с които си засичал поглед върху масите или под тях, с които сте си кореспондирали посредством нечленоразделни звуци по тоалетните чинии, с които сте се настъпвали взаимно по ръцете в дискотеките. Другари за които би бил готов да катериш отново уличните бордюри на път към домът си… Копирай това на профила си!

– С кой мъж най-много се гордееш че си била?
– Няма значение… и без това след тази вечер, ще е вече друг! (Каза тя и ме притисна до стената)

Преинсталирах си фейсбука…. жалко че това беше непредвидено и нямах време да си направя предварителен бекъп!

(Това е един от първите ми статуси който е от 30.09.2010, след блокирането на старият ми ФБ профил и създаването на новият! )

THE END! To be continued…

Вижте и:
© Мисли – Страницата ми с авторски мисли.
Kреативни и забавни twitter статуси, в блога на SMATKO

__________________
Автор: get_peace



Този пост е видян 8243 пъти.
Ако това съдържание ви е харесало, може да го споделите с приятелите си :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

За Stanimir Georgiev

Казвам се Станимир Георгиев и имам над 15 годишен опит в сверата на информационните технологии. Занимавам се предимно с уеб изграждане, дизайн, брандинг, администрация и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини. Чрез професионалния ми опит през годините съм предобил допълнителни компетенции към Онлайн Маркетинг и Търговия, и Оптимизация за търсачки (SEO). Виж портфолиото ми

Коментирай чрез Фейсбук:

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image