За Мен


Автобиография

Името ми е Станимир Георгиев, като във виртуалното пространство може да ме срещнете под псевдоним get_peace (пр. анг. Стани_Мир) :}

Роден съм през не толкова далечната 1984 г. и от тогава мисията ми е да вървя напред, за да разкривам пътя на тези, които са зад мен :). Израстнал съм в малкото китно градче на розите в централна България, Казанлък! Към момента пребивавам в малко по-голямото градче – Пловдив.

От приблизително 2005-2006 година се занимавам по-усилено в сферата на информационните технологии. Предимно практикувам Уеб изграждане, дизайн, администрация и поддръжка, като интересите ми се разпростират до тънкостите на маркетинг мениджмънта и основите на SEO оптимизацията.

През годините съм натрупал опит с основните езици за изграждане на уеб сайтове като HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL и т.н… и водещи CMS системи за управление на сайтове като WordPress, Joomla, Magento, Opencart и други.

През 2011-та година се преместих в културната столица на България – Пловдив и започнах работа по специалността си като Social Media Marketing Manager и Web Master, като професионалните ми задължения включваха развитие, поддръжка и управление на социалните профили на фирмата и администрация на уеб сайта.

През следващите 4 години (до края на 2014) развих таланта и амбициите си, като междувременно от служител се ориентирах към фрийленсър със собствени клиенти, проекти и партньори, с които правим живота на клиентите ни по-лесен.

От 2015-та година работих самостоятелно като координирах работата и задълженията си с колегите от единствения по рода си творчески комплекс в България – “Incubator“, с които поддържахме и развивахме множество уеб проекти.

През 2017-основах международната агенция за уеб, графичен дизайн и брандиране VisiOne Design с помощта на която организирам и съсредоточавам вниманието си към моите чуждестранни клиенти  и проекти.


Курсове и специализации

Може да разгледате някои от сертификатите ми за завършени курсове и специализации в страницата “Сертификати

Допълнителни бучения и семинари:


Умения и компетенции

Топ умения /Linkedin/

Топ умения /Linkedin/

Допълнителни компетенции

Допълнителни умения /Linkedin/

Допълнителни умения /Linkedin/


Проекти

Може да разгледате някои от проектите по които съм работил в страницата “Галерия


Конкурси и награди


Услуги

Можете да разгледате услугите, които предлагам в страницата “Списък с услуги

Stanimir Georgiev a.k.a. Get_Peace

(последен ъпдейт: 28-02-2018)

Ако това съдържание ви е харесало, може да го споделите с приятелите си :)
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
  6
  Shares