Бъдещето – Реалност vs Фейсбук 1


fblТази сутрин след като прочетох тази невероятна статия, публикувана от capital.bg, вдъхновена от висши амбиции и креативни планове… за миг в съзнанието ми, изплува идеята за цялата конспиративна идея!

Мисля че, понятието “Живот” ще стане демоде и ще бъде заместено с “Фейсбук” Всъщност, дори годините ни преди регистрациите ни в тази мрежа ще бъдат заличени и че са важни само тези, които сме прекарали в нея. Тогава ще са ни нужни 18 години като регистрирани потребители за да бъдем признати като пълнолетни членове и да имаме право на глас. По това време “Тати” Марк ще бъде на около 40 години и ще е в разцвета на силите си, при което ще ни е трудно да му се опълчим без да понесем съответното наказание. (В наи-страшният случай “Disable” с което ще ни върне в 1-ви клас.) Като помъдреем достатъчно ще осъзнаем суровата действителност и ще разберем че единственото което ни остава, е да се премирим ще ще прекараме живота си, оплетени в “социалната” мрежа на “Тати” Дори да искаме да избягаме или да се скрием, няма да можем, защото ние сме дали предварително всичките си лични данни като: телефони, адреси, емеили връзки с приятели и предпочитани мероприятия и интереси… като освен това през това време той допълнително ни е следил и е събирал информация за нас без ние да знаем за това.Докато ние чакаме зелето ни във Фермата ни да узрее, “Тати” ще бди над нас и ще ни анализира. Когато го питаме защо иска да се добере до тайните ни, той ще отговаря “Защото когато ги знам,  ще мога да ви предложа това от което имате нужда!” (Беше научил това от чичо Гуугъл)

След като тати Марк прецени че, сме прекарали достатъчно Фейсбук-живот, той ще е готов за последната точка от плана си!  По това време технологиите ще са на по-високо ниво и ще има софтуер който свързва виртуалния с отвъдният свят (за което ние обикновенните потребители естествено няма да знаем, а ще наущим в последствие. По това време ще знаем зсамо за софтуера които свурзва реалния с виртуалния свят. Нещо като Матрицата). След като се въплатим във фермерчеатата от “Farmwille” или забавни човечета от “Buddypoke” и мускулите на физическото ни тяло са достатъчно атрофирали за да можем да окажем каквато и да е съпротива при експлоатацията му, тати “Марк” ще е на смъртният си одър с инплантирано USB във вратът си и флашка със софтуерът който му позволява достъп до виртуалният свят (който не се казва “Матрица” а “Фейсбук”) от одвъдният. Тогава ние няма да се чудим дали “Бог” съществува а ще вярваме в него и ще знаем че той се казва “Марк”. Летоброенето ще е започнало от 2004-та година (създаването на “Фейсбук”) Библията ще представлява дебела синя книга, на която пише “Инструкции за употреба на Фейсбук”. Няма да имаме имена, а цифрови стойности, наречени “ID”-та.

Приятно ми е… 100001581742995!
Добре дошли в 6-тата година на новата ера!

______________________
Автор: get_peaceТози пост е видян 3189 пъти.
Ако това съдържание ви е харесало, може да го споделите с приятелите си :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

За Stanimir Georgiev

Казвам се Станимир Георгиев и имам над 13 годишен опит в сверата на информационните технологии. Занимавам се предимно с уеб изграждане, дизайн, брандинг, администрация и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини. Чрез професионалния ми опит през годините съм предобил допълнителни компетенции към Онлайн Маркетинг и Търговия, и Оптимизация за търсачки (SEO). Виж портфолиото ми

Коментирай чрез Фейсбук:

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image