Моята 2011 във Фейсбук статуси (Януари)


Мислех да пускам годишни колекциики от статусчета ми, но изхглежда съм се подцинил и съм се оказал по-продуктивен в един момент.

А и подобни колекциики явно станаха актуални… щом хората цели книги, с подобни Фейсбук статуси и афоризми, взеха да издават… изведнъж :)

Статусите са подредени от стари – към нови, като първият е от началото на януари и съответно, последният е публикъван към краят на месеца…

Понеделник отишъл при вторник, да каже на сряда, да пита четвъртък, дали петък е казал на събота, че в неделя е празник! Ама тъй като събота имала махморлук… въобще не я еве!

Дори и хилядите мрачни погледи да превръщат живота ти в ад, една ангелска усмивка е достатъчна, да те накара да се почувстваш в рая!

Ще помоля приятелите си да излязат от фейсбук замалко, защото искам да се преоблека!

Скъпи прятели… току що са открили древен ръкопис от маите, в които са посочени подробности относно краят на света през 2012! Ще бъдем нападнати от силиконови марионетки от планетата “Пайнер” и водачът им щте се казва Митко Димитров! :D I see silicone puppets… They do not know they are puppets. They’re everywhere.

Здравей! Това е мивката на която ще се измиеш, това е масата на която ще закусиш, това е вратата от която ще излезеш, но преди всичко това… това е леглото в което ноктите си ще забиваш, а това което държиш, е ръката ми от която ще трепериш! :P

НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА БАЩИТЕ СИ! 100% са ви е*али майките :D

Ако се притесняваш от факта че прекалено трудно стигаш до оргазъм, прекалено малко мъже са те докарвали до такъв,не намираш нищо вдъновяващо в секса или си загрижена за потентността си… ИЗВИНЯВАЙ! Това е заради мен…. с който още не си спала :D

Влюбих се в първото си момиче и си пуснах интернет на един и същи ден! От тогава… нямам време да се занимавам с момичета :D

Само един успя да се хване за “кръста” днес! Останалите кандидати успяха да се хванат само 20 см по-надоло  :Д

По една чаша вода след заспиване и преди събуждане, оголемява гърдите ви и подобрява гласовите ви данни!

Какво прави потребител без работа и трезва преценка за редно и не редно в интернет?  – СПАМ-и

Chek Noris – Който и да ви иска приятелство с това име… той не е истинският ЧъкНорис! Истинският Чък Норис няма сърце за приятели, той има ръка свита в юмрук на мястото на сърцето си и сърцата на тези които не са му приятели, в ръцете си!

Дай ми достатъчно дълъг лост и опорна точка…. и ще съм в състояние да те задоволя :Д

Случвало ми се е да жертвам средният си пръст, в името на удоволствието на сексуалният ми партньор… ама за теб ще ги жертвам всичките! :D

Има само едно нещто, което обичам да ямповече от горещ шоколад…. и то е, горещ шоколад от гореща кожа!

Организирам пищно парти вкъщи, но има място само за още едномомиче! Всичко останало наоколо е заето от флуиди!

Толкова сладко ядох днеска, че всички момичета могат само да съжаляват…  че няма да правя секс с тях тази вечер!

Типичната двойка за подражание днес: Тя: От корекции по лицето е замязала на Кукла Барби – “след пожар”! Той:  Има собствен бизнес на село, Мерцедес и CD “Pioneer”, на режим “Поп-фолк” (И двамата са със самочувствие на звезди и живеят с илюзията, че хората им се смеят от завист! :)

В твоята уста се крие отговорът…. на моята ерекция!

Толкова си красива… че цял живот само принцове те целуват, ама си толкова заспала, че никой не може да те събуди!

Днеска ударих един шамар зад врата на някакъв и тои си глътна езика! От къде да знам, че шибания китаец няма очи на гърба и не може да лети!… Филмовата индустрия днес, само заблуждава хората!

Ако имаш две ризи… сигурно е вторник и са зареждали килата!

Качил съм 2 кила мускулна маса… йееее ся остава да затъпея, да си купя бмв, и да прослушам чалга и сигурно че мога да си хвана няква приятелка!

Има ли момичета които си правят секс само за кеф… и парите не ги интересуват? Щото аз и без тва нямам!

„КВО?” ли ми каза? Каквото и да ти кажа няма да ме разбереш, защото думите ми са като пиратки в празната ти тенджера!

Един ден “Sprite” ми каза, че най-добрият ми приятел ме харесва! Това беше денят в който спрях наркОтиците!

Трудностите каляват характера, а самотата – китката!

Новините идват при мен, със скоростта на циганин, който си погася кредити! Трябва да си намеря по-актуални източници!

Здравей! Бронира ли ФБ стената си? Защото смятам да я бомбардирам с откоз от взривоопасни статуси!

И бедните съзнания ще пронизват, като стрели на Робин Худ, за да ги изпълнят с богати знания!

И остри дуими ще свестят за всички, който пред мене се изправят, като куршуми покрай Мат Деймън в “Спасяването на Редник Райън”!

Мозъчните ми клетки изпадат в еуфория, като тези на Зоуи Хънтер във филма “Фобия”!

Чудя се… с какво ли са си заслужили това тясно пространство, в малката ми глава!

КВО? Копирайтър ли? Не, не, не… аз мисля само за удоволствие и професионалните ми планове не включват нищо свързано с мислене! Ще ставам ФОЛК ПЕВЕЦ!

ТЕЛЕФОННО ПРЕЦАКВАНЕ! Изпрати смс с текст “СРС + номера на жертвата” на кратък номер 1916 и ще получите разпечатки и записи на проведените му разговори!

Ще те обладая, като зъл дух на helloween, безпомощно пияно тяло! МуХуХоХаХаХа…

Аз съм пластелинът, който Вие моделирате и не се оплаквайте, че не съм такъв какъвто искате!

В тялото ми има над 639 мускула, с които можеш да познаеш истиската БОЛКА… и само 1, с който да познаеш истинското УДОВОЛСТВИЕ!

Едно време хакнах телефона с шайбата!

После се опитах да си хакна и уолкмена, ама така и неможа да тръгне нищо след това на него! Много след това излязоха MP3-ките и се оказа че съм заченал революцията на музикалните плеъри!

Преди 26 години, спечелих игра в която се състезавах с милиони други участници като мен… в последният кръг, бях изправен пред Жокер 50/50… и ми се падна пишка!

При първият ми директен контакт с момиче… се оказа че имам сериозни пропуски в самозащитата си! Така и неможах да си опазя девствеността!

Днеска си гледах на кафе…. гледах си аз, гледах си… и по-едно време сервитьорката ми вика: “Трябва да си платиш сметката” Интересно колко време и е било нужно за да се научи да познава така?

– Лоши новини… днес на експертизата от зъбно-челюстния апарат, се оказало че ония цихганин които обезобразих е бил Майк Тайсън!

Пазя сълзите си за дните, в който думите ми са безсилни!

Още с раждането си, преди 27 години, лиших милиони мои близки от правото им на живот! Защо си мислиш, че ти, заслужаваш компромис? :Д

Бъзикам се :) За всички, които не ме познават и са ме възприели като някакъв безчувствен тип, от статусите ми… искам да кажа, че и аз имам сърце… само че мисля, че фейсбук не е място за излагане на карантии :Д

Искам да благодаря на всички тези, които си направиха трудът да ми честитят рожденният ден… на моята крехка възраст, това значи много… Благодаря и на тези които, все още не са ми го честитили, но ще го направят, когато имат възможност и на тези които няма да го направят, но им се иска… и на тези на които не им се иска… абе благодаря на всички :)

Тези пък който, искат да ми го честитят, но по някаква причина не го правят… могат само да ми харесат този статус, и ще го приема за честитка от тяхна страна… :) Благодаря предварително! :Д

– Жалко… а можеше, след 9 месеца да ме направите най-щастливият баща на света! Казах аз и измих ръката си!

Имам нужда от малко чист въздух… ще изляза навън, да изпуша една цигара :Д

Как 1 грам тютюн, тежи повече, от една човешка воля?

Какво съвпадение… родил съм се точно на рожденният си ден (happy)

Като се замисля… май знам какво искам! Ама като се замисля още малко… май незнам! Ще помисля още малко…

Никога не е късно да станеш… на обяд!

Поздравява всичките си ФБ приятели с песента Unknown Artist – Track 17

Викам… изках да опрая една, ама тя зе да се опъа и й викам… кът ти опъна един еся и ща опрая!

За с’я… т’вай! След няколко дена ще пусна за Февруари – 2011… :)

Вижте и:
Моята 2010 във Фейсбук статуси (by get_peace)
и страницата ми с Мисли
_____________
Авттор: get_peace



Този пост е видян 7163 пъти.
Ако това съдържание ви е харесало, може да го споделите с приятелите си :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

За Stanimir Georgiev

Казвам се Станимир Георгиев и имам над 15 годишен опит в сверата на информационните технологии. Занимавам се предимно с уеб изграждане, дизайн, брандинг, администрация и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини. Чрез професионалния ми опит през годините съм предобил допълнителни компетенции към Онлайн Маркетинг и Търговия, и Оптимизация за търсачки (SEO). Виж портфолиото ми

Коментирай чрез Фейсбук:

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image