Портфолио


Автобиография

Казвам се Станимир Георгиев и имам над 15-годишен опит в сферата на информационните технологии. Занимавам се предимно с уеб изграждане, дизайн, брандинг, администрация и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини.

Чрез професионалния си опит, през годините съм придобил допълнителни компетенции към Онлайн Маркетинг и Търговия, както и Оптимизация за търсачки (SEO).

Роден съм и съм израснал в града на розите – Казанлък, но живея и работя в града на културата – Пловдив.

Ето част от професионалната ми биография в хронологичен ред:


2005

От 2005 година се занимавам по-усилено в сферата на информационните технологии. Предимно практикувам Уеб изграждане, дизайн, администрация и поддръжка, като интересите ми се разпростират до тънкостите на маркетинг мениджмънта и основите на SEO оптимизацията.

През годините съм натрупал опит с основните езици и техники за изграждане на уеб сайтове като HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL и други. Работя с водещи CMS системи за управление на сайтове и онлайн магазини като WordPress, Joomla, Magento, Opencart и други.

2009

През 2009, когато беше модерно да си блогър, създадох настоящият си блог и за първи път се запознах с CMS системите от близо. В началото бе WordPress! С течение на времето ми се наложи да се опозная и с другите.

2011

През 2011-та година се преместих в културната столица на България – Пловдив, като тук започнах работа по специалността си в “КАНАПЕ СТУДИО“, като Social Media Marketing Manager и Web developer.

КАНАПЕ СТУДИО е повече от 15 години популярна марка в изработването на лимитирани висококачествени рекламни материали от текстил, с дългогодишни партньорства със световни брандове като ABSOLUTE vodka, The Famous Grouse Scotch Whisky, Jim Beam, Tullamore Dew, Danzka vodka, Remy Martin, After Shock, Campari, Shark Energy Drink, Pago, Heineken и т.н.

През това време започнах да преминавам редица обучения и семинари за квалификация, които ми помагаха да развивам и затвърждавам уменията си в тази сфера.

2015

От 2015-та година работих самостоятелно като Freelancer и координирах работата и задълженията си с колегите от единствения по рода си творчески комплекс в България – “Incubator“ (Част от “КАНАПЕ СТУДИО“), с които продължихме да поддържахме и развивахме множество уеб проекти.

2017

През 2017 стартирах собствения си бранд за уеб, графичен дизайн и брандиране VisiOne Design, с помощта на който организирам и съсредоточавам вниманието си към моите чуждестранни клиенти  и проекти.

2018

През 2018 се присъединих към дигитална агенция “SEOMAX” като уеб дизайнер и разработчик, като заедно се стремим да помагаме на нашите клиенти да бъдат по-успешни с всеки изминал ден.

Дигитална агенция SEOMAX е част от мрежата на IMG. Зад SEOMAX стои екипът на Internet Media Group, който е развил 6 успешни собствени бранда в най-различни сектори от 2007 насам и е организатор на серия конференции за онлайн маркетинг и търговия под бранда “Digital4Plovdiv“.


Умения и компетенции

 • 96%

  Web Developement

 • 72%

  SEO

 • 68%

  Online Marketing


Сертификати

Галерии с избрани проектиИзбрани клиенти и партньори


Ако това съдържание ви е харесало, може да го споделите с приятелите си :)
 • 101
 •  
 • 8
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
  113
  Shares