Time Hack за уеб флаш приложения


cursorКак да хакнем времето което е основен фактор за възпрепятстване на резулнтатите които бихме желали в дадено флаш приложение?
В примера по-доло ще използваме играта “Click Challenge!” от facebook

  • За целта имаме нужда от програмата “Cheat Engine” която ще използваме за регулиране на темпото на времето, и другии чийт схеми в уеб-флаш приложенията.

Програмата е free така че няма нужда от допълнителни регистрации и кракове.
След като я инсталираме, я стартираме и от иконката с мониторчето горе в ляво на прозорецът и, избирате браузерът с които сме отворили страницата на “Click Challenge!” (В случая mozilla firefox)

cheat

  • След като селектираме браузера, даваме отметка на “Enable speedhack” след което ни се показва меню със скала от 0 до 20.

timehack

Това е скалата която определя бързината на времето отчитано от браузера.Тоест ако преместите бутончето на дясно, всъщност ще форсирате времето и то ще бъде отчитано по бързо. Ако го преместите на ляво, това ще забави темпото на отчитаното време. Ако го поставите в началото на графата (на – 0) Времето ще бъде замръзено. Има една подробност, в примерното приложение “Click Challenge!” тестът преключва тогава когато изтече времето. Тоест ако замразим времето колкото и клика да сме направили, няма как да си приключим успешно теста без да е изтекло времето. Затова много от чийтърите не използват пълно спиране на времето а просто неговото забавяне.
Да обаче аз съм алчен потребител и си спирам времето напълно като преместя скалата на “0”.
След като дадем “Apply” вече хакът е активиран и при кликане в теста на “Click Challenge!” времето е деактивирано.
Да обаче освен алчен аз съм и малко мързелив  и не ми се занимава да кликам 2 часа за да подобря нечий рекорд в подобна глупост, така че реших да си изтегля някоя програма за автоматично кликане на мишката без моя намеса.

Теглите си я, стартирате и си конфигурирате настройките за броят и интервалът на кликовете.
Давате “GO”

autoclick

Кликвате веднъж в полето на теста и след това мишката ви продължава да клика сама, времето е спряно така че можем да излезем за час-два да пием по нещо токато бием рекорди :}

click1
След като преценим че е минало достатъчно време и сме направили достатъчно кликания, деактивирате “Auto Clicker”
Както ви казах теста неможе да приключи без да е изтекло времето, така че отиваме пак на “Cheat Engine” и местим скалата на дясно -> “apply” при което времето се активира и и след изтичане на 30-те секунди, теста приключва успешно.
УСПЕХ

ето го и моят резултат :}

result



Този пост е видян 4387 пъти.
Ако това съдържание ви е харесало, може да го споделите с приятелите си :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

За Stanimir Georgiev

Казвам се Станимир Георгиев и имам над 15 годишен опит в сверата на информационните технологии. Занимавам се предимно с уеб изграждане, дизайн, брандинг, администрация и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини. Чрез професионалния ми опит през годините съм предобил допълнителни компетенции към Онлайн Маркетинг и Търговия, и Оптимизация за търсачки (SEO). Виж портфолиото ми

Коментирай чрез Фейсбук:

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image