Помощни връзки и контакти за Фейсбук 2


В темата ми “Най-често задавани въпроси във Фейсбук“, често получавам въпроси и запитвания за помощ, които не са по моите възможности и се решават на административно ниво. Трудно се намират връзките и особено емейлите за връзка с екипа. Хора ми се включват в скайп и фейсбук, като си мислят, че съм администратор на Фейсбук, с молби за помощ и съвети :) Е… аз не съм администратор на Фейсбук… просто обикновен потребител като всички останали, който се опитва да помага с каквото може :)

Отне ми доста усилия да изровя тези връзки и да ви ги представя. Въпреки това, държа да ви предупредя, да не очаквате на 100%, че ще ви обърнат внимание и ще решат проблема ви, след като сте се свързали с тях (особено ако очаквате това да стане веднага).  При мрежа с толкова потребители и трафик, трябва да сте наясно, че не сте единствени които имат проблеми, които се нуждаят от внимание. Преди да използвате емейлите и контактните форми за помощ, уверете се че не можете да намерите отговорите от които се нуждаете, чрез интернет търсачки, в помощният център на фейсбук, в темата ми “Най-често задавани въпроси във Фейсбук“, темата “Знаете ли, че във Facebook…” на Иво Илиев (а и в другите му теми за Фейсбук). Обърнете внимание и на коментарите в темите… много от полезните отговори са именно в тях. Общо взето, ви съветвам да използвате тези връзки, само в краен случай. Ето ги и тях:

Е-мейли

 • disabled@facebook.com – Деактивирани акаунти.
 • appeals@facebook.com – Жалби.
 • abuse@facebook.com – Злоупотреби .
 • info@facebook.com – Клиентски услуги.
 • support@facebook.com – Поддръжка.
 • press@fb.com – Заявки за интервю.
 • privacy@facebook.com – Лични данни

Медии

Основни

Мобилни

Снимки

Видео

Страници

Групи

Грешки

Контакти

Реклами

Съобщения

Новини

Начална страница

Стена

Известия

Деактивиран акаунт

Изгубено съдържание след ре-активиране на акаунт

Чат

Предложения

Хакнат

Скам

Смърт

Противо законни

Невръстни

Нарушени авторски права

Референции

ВРЪЗКИТЕ СА АКТУАЛНИ В МОМЕНТА НА ПОСЛЕДНОТО ОБНОВЯВАНЕ НА СТАТИЯТА – 8/03/2012

 

 Уточнение

Превод

Какво става когато репортна някой?
Докладването на профили, групи или страници или каквото и да е друго съдържание, не гарантира, че те ще бъдат отстранени.Обществото на Фейсбук е изключително разнообразно. Това означава, че нещо може да е неприятно или тревожно за вас, без да отговаря на критериите за отстраняване.
Ето защо ние предлагаме личен контрол, като например възможността за тихо скриване и изряване на връзките  с хора, страници и приложения, които ви обиждат. Съдържание, което е в нарушение на правилата на Фейсбук, могат да бъдат премахнати от Facebook (в някои случаи), ако е предмет на законови или други действия. Докладваното лице, не получава информация, за потребителя който го докладва!

Това е от мен за сега. Ако попаднете на други помощни връзки, можете да ги споделите в коментар. Темата ще бъде ъпдейтвана при откриване на нови резултати :)

Виж и:

Най-често задавани въпроси във Фейсбук
Facebook чат добавки (Hacks)
Истината За Фейсбук ??? (Част 1 – Преди и Сега)
Истината За Фейсбук ??? (Част 2 – Парите)
Как да „Like“ -ваме неща без „Like“ бутон
Що е СПАМ (SPAM) и Що е Флууд (Flood)
Що е Фейсбук спам/скам и как да се предпазим
Вижте кой е разглеждал профилът ви във Фейсбук!
___________________
Автор: get_peaceТози пост е видян 31371 пъти.
Ако това съдържание ви е харесало, може да го споделите с приятелите си :)
 • 9
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
  9
  Shares

За Stanimir Georgiev

Казвам се Станимир Георгиев и имам над 15 годишен опит в сверата на информационните технологии. Занимавам се предимно с уеб изграждане, дизайн, брандинг, администрация и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини. Чрез професионалния ми опит през годините съм предобил допълнителни компетенции към Онлайн Маркетинг и Търговия, и Оптимизация за търсачки (SEO). Виж портфолиото ми

Коментирай чрез Фейсбук:


Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

2 thoughts on “Помощни връзки и контакти за Фейсбук