*** Коледа е ***


christgp

Коледа е…
днешният ден като празник за вярващи и невярващи. Денят в който всеки от нас би трябвало да си даде равносметка за изминалата година. Да осъзнае грешките си и да се постарае да не ги повтаря. ДА осъзнае грешките на хората около него, да прости, да саможертва собственото си его за общото благо.Всеки да събуди в себе си вярата в своят малък бог. Този бог който ни прави хора, съпричастни, толерантни, искрени, такива каквито ни се полага да бъдем поне един ден в годината. За миг да забравим трудностите пред които се изправяме всеки ден, да осъзнаем че животът е нещо много повече от това в което прекарваме ежедневието си. Че всеки миг е шанс да бъдем нещо повече от самите нас,да излезем от сивите рамки на собствената си природа и да покажем че можем да се преборим със себе си и да се слеем във всеобщата украса на коледният дух. Да подаряваме щастие и да знаем как да си го спечелим. Колкото и невярващ да е човек, да възприеме бог като символ на саможертвата, добротата, щастието, любовта и всичко свято което прави светът по добър.Дори една пъноценно изживяна минута, е много повече от цял живот изживян напразно.Да се абстахираме от отровата в душите ни. В днешният ден да забравим омразата, зависта, лицемерието, егоизмът и всички подобни нишки заредени с отрицателна енергия, плетящи мрежата задушаваща човешкото в нас. Всеки един от нас е роден на този свят с нуждата да бъде разбиран и обичан. Нека поне днес всеки от нас даде на хората около себе си това което той самият би изкал за себе си. Една прошка, една усмивка, една подадена ръка и една приятелска прегръдка. Това би било най-ценният коледен подарък за всеки един от нас. Повод за един безценен спомен от онези които остават единственото ни богадство във времето когато всичко друго ще е без значение.
Благодаря ви за вниманието и весело прекарване на коледните празници. :roll:

Автор: get_peace

Romans Do It Better Project – Happy Xmas (War Is Over)

httpvh://www.youtube.com/watch?v=hE-o8aKutPE




Този пост е видян 3398 пъти.
Ако това съдържание ви е харесало, може да го споделите с приятелите си :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

За Stanimir Georgiev

Казвам се Станимир Георгиев и имам над 15 годишен опит в сверата на информационните технологии. Занимавам се предимно с уеб изграждане, дизайн, брандинг, администрация и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини. Чрез професионалния ми опит през годините съм предобил допълнителни компетенции към Онлайн Маркетинг и Търговия, и Оптимизация за търсачки (SEO). Виж портфолиото ми

Коментирай чрез Фейсбук:

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image