3-ти Март 1


3mart
Честит Празник Българи.
Ако през последните години осъзнавате, че все по често се сблъсквате с неща от всякакво естество, които ви карат да се срамувате че сте Българи!

Ако смятате, че заслужавате поне в един от 365-те дни в годината, да се гордеете че сте такива!

То този ден е именно днес!

Денят в който всеки БЪЛГАРИН е редно да си припомни това, заради което все още съществува този народ и държава и заради което, има шанс днес да отдаде почит на всички тези, които са дали всичко за този негов шанс… включително животите си.

Ако не сте внимавали в часовете по история, днешните възможности на виртуалната мрежа е в състояние да ни даде достатъчно красноречива информация за това, което всеки един от нас е редно да си даде сметка в днешният ден.

Ако смятаме че не сме в състояние да помогнем на държавата си по какъвто и да било начин и да се почувстваме пълноценни Българи, то най-малкото което бихме могли да направим е да си спомним за хората, които преди 132 години са доказали че няма невъзможни неща, и Българският дух и сила са последните неща които ще се загубят в историята без следа!

Пуснете си химна, пуснете си някоя патриотична песен, прочетете някое патриотично стихотворение или исторически факт, разгледаите снимки, извадете българският флаг на терасата или прозорецът си. На своите съграждани ще препоръчам, утре да излязат на терасите си и да вдигнат глави към шипка, с мисълта за историята която носи в себе си този връх. През следващите 24 часа е вашият шанс да почувствате вкусът на гордоста, и да докажете че Българският дух е ЖИВ!

Във фейсбук създадох приложение което ви позволява да препратите български знаменца за 3-ти март на 20 от вашите приятели в сайта. Можете да го намерите тук.

Автор: get_peace

  • БЪЛГАРСКИЯТ ХИМН

httpvh://www.youtube.com/watch?v=I_ao4MvUboE



Този пост е видян 5792 пъти.
Ако това съдържание ви е харесало, може да го споделите с приятелите си :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

За Stanimir Georgiev

Казвам се Станимир Георгиев и имам над 15 годишен опит в сверата на информационните технологии. Занимавам се предимно с уеб изграждане, дизайн, брандинг, администрация и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини. Чрез професионалния ми опит през годините съм предобил допълнителни компетенции към Онлайн Маркетинг и Търговия, и Оптимизация за търсачки (SEO). Виж портфолиото ми

Коментирай чрез Фейсбук:


Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

One thought on “3-ти Март