AlienWare модове за уиндоус приложения


От известно време съм фен на продуктите на AlienWare. Обръщам внимание и на отзивите към този стил по торент тракерите и наскоро се присъединих към групата на Alienware във фейсбук. Това което ме накара да напиша тази статия е специално “AlienWare Winamp Skin”  Или скин за уинамп в стил AlienWare. Загубих доста време в търсенето му в интернет, в сайтът на уинамп нямаше никаква информация за него. Дори незнаех дали съществува такъв изобщо, докато не попаднах на иформация за него в един сайт които беше с платена регистрация. След това го засякох в още няколко платени сайтове, но никъде го нямаше с free-download. След няколко часа търсене през 9 сървъра в 10-ти, едвма успях да се сдобия с това животно.  Стилът и визията му, успяха да задоволят очакванията ми. Поради факта че го открих наистина трудно за без пари :cheerful:  реших да го споделя тук, за феновете на “AlienWare Style”.  Вече можете да си го свалите от тук. А можете да видите снимката му тук. За да не правя статия само за този скин реших да споделя и още модове и скинове за други продукти. Затова съм шернал и програмата “Alien Guise” ето тук. В нея има вградени 4 теми за “Windows XP” които го преубразуват в AlienWare стил. Вижте снимка тук. Допълнително ви представям и тема за XP курсора ви на AlienWare ето тук. Вижте снимката. Уточнявам че уиндоус темите и курсорите са съвместими само с операционна система на XP. Скинат за уинамп е тестван на Vista и на Windows 7.  За подробности с  Alienware можете да питате гуугъл за уалпейпъри и да посетите официалната страница на AlenWare Invider на адрес www.alienware.com.

___________________

Автор: get_peace



Този пост е видян 3837 пъти.
Ако това съдържание ви е харесало, може да го споделите с приятелите си :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

За Stanimir Georgiev

Казвам се Станимир Георгиев и имам над 15 годишен опит в сверата на информационните технологии. Занимавам се предимно с уеб изграждане, дизайн, брандинг, администрация и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини. Чрез професионалния ми опит през годините съм предобил допълнителни компетенции към Онлайн Маркетинг и Търговия, и Оптимизация за търсачки (SEO). Виж портфолиото ми

Коментирай чрез Фейсбук:

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image